La ce mai viseaza Claudia #66 - Unde petrecem de 1 mai?

Buna fetelor,

Acum ca a trecut Pastele, ne gandim la mini vacanta de 1 mai. Si tinand cont ca 1 mai cade intr-o vineri, ne gandim nu la una, ci la 3 zile de relaxare. Deja stiu ce vreau de ziua meu, care e cu o saptamana inainte de 1 mai. Vreau bilete avion Londra AeroLines.


De ce Londra, va intrebati poate? Pai, cu ce sa incep? De cand ma stiu, am fost fascinata de Londra, de ceata ei specifica, de ploi, de stradutele inguste, de casele vechi, de imaginile din filmele vechi cu detectivi, de accentul lor, de cultura, de istoria lor, de muzee.

O vacanta ideala in Londra ar dura cel putin cateva saptamani, dar tinand cont ca timpul este limitat, m-as multumi si cu cateva zile.

As ajunge in Londra joi dupa amiaza, la Aeroportul Heatrhrow, care se afla situat la doar 24 de km de centrul Londrei. De acolo m-as urca in tren de la statia London King`s Cross, dar nu inainte de a vizita si Peronul 3/4. Fanii Harry Potter ma inteleg de minune :)



Apoi m-as caza la Hoxton Hotel, un hotel de 4 stele, confortabil si simplu. Dupa ce m-as odihni o ora, as porni la o plimbare pe strazile Londrei, prin ceata si ploaie.



As ajunge inapoi la hotel, nu inainte de a face o oprire la un pub tipic londonez.



A doua zi dimineata as servi un mic dejun, desigur tot londonez si acela si apoi as porni sa vizitez.



Pe lista mea se numara Big Ben, Tower Bridge,  Palatul Buckingam si Westminster Abbey.






Dupa un pranz savuros, servit pe terasa unui restaurant, as continua itinerariul: Aquariumul SeaLife si muzeul cu figurine din ceara Madame Tussauds.



A treia zi va fi impartita in 2 - prima parte a zilei as vizita muzeele - Muzeul Victoria si Albert, Muzeul de Stiinta, British Museum si Muzeul de Istorie Naturala, apoi National Gallery.










A doua jumatate a zilei ar fi pentru shopping cosmetic :)



A patra zi as veni acasa, cu sufletul incarcat de amintiri, pregatita sa caut bilete de avion pentru anul viitor.

Pe voi v-ar tenta sa vizitati Londra? Sau deja ati avut norocul sa o vizitati?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. AÅŸ vrea mult ♥. Dar ÅŸi mai mult aÅŸ vrea să vizitez New York, Palm Springs ÅŸi Barcelona! ♥


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost chiar de curand, la sfarsitul lui martie. 4 zile foarte, foooarte incarcate: 2 x london eye (seara), croaziera pe tamisa, big ben (ziua si seara), westminster abby (doar exterior, seara tarziu), london bridge, tower bridge, london tower tot exterior, millenium bridge, saint paul's cathedral exterior, king's cross - peronul 9/4, baker street, picadilly circus, schimbarea garzii, un pic de hyde park, china town, un pic de british museum si un pic de natural history museum, promenada pe ambele maluri ale tamisei. De departe cea mai faina experienta a fost plimbatul cu double decker-ul seara tarziu, bineinteles sezand la etaj.
    In principiu ne-am atins toate obiectivele mai putin observatorul, dar asta e next time. Din fericire n-a plouat cat am stat acolo, dar a fost un frig de crapau pietrele.

    RăspundețiȘtergere