(P) Cele mai convenabile anvelope de camion



Pentru a veni in ajutorul celor care cauta anvelope camioane, firma Acvila propune o multitudine de variante, cu un raport optim calitate pret.



Pe site-ul bine structurat gasim Anvelope Acvila Romania impartite pe diferite categorii: pentru autoturisme, pentru camioane, pentru ATV-uri si chiar pentru agroindustriale.






Pe Acvila-Romania.ro gasim anvelope noi sau resapate, in functie de buget si posibilitati. Avem de asemenea, posibilitatea de a alege intre o multime de producatori de renume, printre care se numara Goodrich, Continental, Debica, Goodyear, Michelin, Pirelli.

De asemenea, gasiti toate dimensiunile dorite, si desigur, anvelope de sezon - vara, iarna sau all-season.

Daca nu e descurci, poti sa apelezi cu incredere la numarul afisat pe site, vei primi raspuns garantat la toate nelamuririle tale.

Daca te descurci si ajungi sa pui produsele in cos, ai posibilitatea de a vedea de la inceput cat costa transportul. La o comanda de minim 4 anvelope, beneficiezi de transport gratuit in Bucuresti si Ilfov, iar pentru restul tarii ai transport gratuit la o valoare mai mare de 3.000 lei. Livrarea se face prin curier rapid in orice localitate doresti, acasa, la service sau la birou si va avea loc in 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

Avantajele comezilor de anvelope de la Acvila Romania sunt multe. In primul rand, se pune mare accent pe confidentialitatea si siguranta datelor personale. Beneficiezi de asemenea de posibilitatea de a returna produsele in 30 de zile si de a primi banii inapoi, daca nu esti pe deplin satisfacut de produsele comandate. In plus, ai si 2 ai garantie la produsele comadate.





Share:

1 comentarii