Cartea de pe noptiera (20) - Telefonul din bikini - Rodica Ojog Brasoveanu

Buna fetelor,

Teoretic astazi era alta carte pe lista, dar practic pe aceea am sarit-o din greseala, asa ca voi reveni la ea saptamana viitoare. Cartea de astazi are un titlu destul de interesant, poate si din cauza aceasta am apucat sa o citesc asa repede:

http://bit.ly/1ElXlIv


Adrian Radulian se trezeste miliardar la peste 50 de ani,  mostenind o avere considerabila de la o ruda decedata. Indragostit nebuneste de Alina, o tanara adorabila de 20 de ani, aparuta parca de nicaieri, isi paraseste iubita, pe Yvona, pentru a se casatori cu tanara care i-a sucit mintile. Cuprinsa de durere si gelozie, Yvona apeleaza la o agentie de detectivi pentru a afla mai multe despre Alina, dar faptul ca aceasta nu are niciun trecut o intriga si mai tare si ii vrea moartea. Ajutata de agentia de detectivi, ia legatura cu un un pitic, killer profesionist, care ii promite ca va rezolva aceasta situatie delicata. Imediat dupa intalnire, Yvona dispare si toata lumea o considera moarta. Yvona insa traieste, si reuseste sa sa infiltreze intr-o casa a carei beneficiar era piticul, in care fetele erau educate pentru a deveni prostituate de lux, care apoi sa atraga domni trecuti de prima tinerete, sa se casatoreasca cu ei si sa-i convinga sa treaca toata averea pe ele, dupa care dispareau.

Daca doriti sa aflati cine era de fapt Alina si ce legatura are titlul cartii cu toata actiunea, va invit sa lecturati cartea pe care o gasiti AICI, la reducere si cu transport gratuit.

Sa vedem ce au citit si celelalte fete:


Voi ce carte ati citit saptamana aceasta?

Kiss Kiss


Share:

2 comentarii